Op zoek naar een interieurarchitect om uw kantoor in te richten?

Wilt u professioneel geholpen worden met het ontwerpen van uw kantoor? Ik ben een interieurarchitect gespecialiseerd in het inrichten van kantoren en kan u in dit geval van dienst zijn. Het inrichten van een kantoor kan een ingewikkelde klus zijn. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw kantoor zowel functioneel als gezellig is. Daarnaast is ook de merkidentiteit en sfeer erg belangrijk, maar moet de werkplek niet als oncomfortabel of onhandig gezien worden. Daarom zorg ik, als een interieurarchitect, voor een goede combinatie van functie en beleving. Bent u op zoek naar een interieurarchitect voor uw kantoor? Neem dan contact op!

contact

Waar een interieurarchitect voor uw kantoor mee begint

Als u binnenkort gaat verhuizen naar een ander kantoor, dan kan een professionele interieurarchitect u helpen met het maken van de juiste keuze voor het gebouw. Ook als u een bestaand kantoor gaat verbouwen, kan ik u helpen. In dit geval laat ik u verschillende mogelijkheden zien en adviseer ik u over de voor- en nadelen van de verschillende ontwerpen. Het ontwerp van een kantoor is ontzettend belangrijk en begint met een duidelijk programma van eisen. Wat is er nodig om het beste uit de mensen te halen en hoe wilt u gezien worden door uw gasten. Ook is het belangrijk om te luisteren naar de medewerkers en hun wensen en behoeftes. Daarnaast probeer ik ook rekening te houden met de toekomstplannen voor de komende tien jaar. Na deze zogenaamde informatiefase kan het ontwerpen beginnen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hieronder meer!

Projecten

Hoe gaat het dan verder met het ontwerpen?

Als alle informatie bekend is start de VO fase (voorlopig ontwerp). Ik maak hiervoor inrichtingsplannen en kijk naar de mogelijkheden binnen het gebouw. Deze worden gepresenteerd in 2D en 3D. Ook geef ik advies over kleur en materiaal en inzicht in het verwachte budget. Bovendien houd ik de planning in de gaten. Een belangrijk onderdeel is het meenemen van de medewerkers het proces. Het changemanagement begint al bij de eerste potloodstreep en het is goed om van medewerkers feedback over het ontwerp te krijgen. Ook creƫert u zo enthousiaste medewerkers die zin hebben om op nieuwe werkplek aan de slag te gaan. Als laatste volgt dan de DO fase (definitief ontwerp). Bij goedkeuring van het voorlopige ontwerp, de kostencalculatie en de planning, kunnen de laatste details hier uitgevoerd worden. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Lees dan verder!

Snelle doelgerichte aanpak

Bij Dyckenheins zit u goed als u op zoek bent naar iemand die de identiteit van uw bedrijf vertaalt naar een mooie kantoorruimte. Met mijn snelle en doelgerichte methode zult u snel resultaat zien. Vanaf het begin af aan zal ik een goede planning maken en u duidelijkheid geven over het budget. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Daarnaast ben ik een interieurarchitect die het gehele bouwproces betrokken blijft bij het project om te adviseren en te controleren. Zo kunt u er zeker van zijn dat het gehele project goed zal verlopen. Neem direct contact met me op, om erachter te komen wat ik voor u kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om u en uw bedrijf beter te leren kennen!

Contact